Over ons

Respect voor tradities, aandacht voor vernieuwing

 

Als hedendaagse begrafenisonderneming willen wij "Uitvaarthuis" Frank Hensen dicht bij de mensen staan. We bieden een dienstverlening aan waarbij de rouwende familie op de eerste plaats komt.

In alle eerbied en rust willen wij op een professionele manier en in samenspraak met u de praktische zaken en de administratie regelen. We begeleiden u en groeien samen met u naar een waardig afscheid. Samen met u zorgen wij dat het afscheid van uw geliefde op een manier kan gebeuren die het beste bij u en uw familie past. Wij willen u bijstaan op een traditionele of op een hedendaagse manier.

Naast de mogelijkheid om afscheid te nemen in een kerk of een crematorium kunnen we dat ook in onze aula te Brecht, zoals we dit al enkele jaren kunnen in onze aula te Kalmthout. Verder hebbben we in beide gemeenten een mortuarium waar we ruim plaats hebben om de overledene te kunnen begroeten. Dit kan in alle rust en met de nodige sereniteit.

We kunnen op onze beide vestigingen u ontvangen voor het rouwgesprek of voor meer informatie. U kan ons bereiken op het telefoonnummer 03 666 13 41.